Webinar voor startende onderwijsprofessionals

30 juni 2022

Hoe maak je als startende leraar écht werk van een stevige relatie met je leerlingen, scholieren of studenten? Op welke manier voorkom je dat je teveel vasthoudt aan methodes? En kunt focussen op wat er wél goed gaat en daar op voortbouwen? En hoe zorg je dat gedrag dat niet aan je verwachtingen voldoet, in perspectief te houden?

Stuk voor stuk zijn dit situaties waarin Doorloopjes van pas kunnen komen en dat laten Kirsten CuppenValérie Ungerer en Amin Asad je graag zien tijdens ons gratis webinar op 28 juni om 19:00. Dan hoor je mee over de Doorloopjes die jou kunnen helpen bij vraagstukken waar je als startende leraar of docent mee te maken hebt!

Dus rond jij je studie binnenkort af of sta je pas een jaar (of twee) voor de klas, meld je dan snel aan. Meedoen is gratis en kan thuis vanuit je eigen makkelijke stoel. 

Je bent goed voorbereid door je studie en staat te trappelen om echt aan de slag te gaan. Aan enthousiasme geen gebrek want je hebt al lang in de gaten: onderwijs verzorgen is het mooiste dat er is. Maar toch… als startende leerkracht of docent komt er een hele hoop op je af. En dat is best een beetje spannend en zo nu dan een zoektocht.

Maar no worries! Doorloopjes to the rescue! Doorloopjes zijn praktische stappenplannen waarmee jij je lessen nog verder verbeterd. Onze boeken, website en webinars helpen je  elke onderwijsuitdaging aan te gaan. De tools die Doorloopjes je bieden komen voort uit onderwijsonderzoek en zijn dus evidence informed. Weten wat werkt en hoe het voor jou kan werken laat jou een nóg betere docent zijn! 

We bieden je dit webinar aan in samenwerking met Kirsten Cuppen, Valérie Ungerer-Willems en Amin Asad, leraren en docent van het jaar. Zij begonnen samen het initiatief ‘Blij(f) in het onderwijs!’, dat zich richt op startende leerkrachten. Lees meer over hen: