DigiDate Gedrag en Relaties

28 september 2023

Ben jij een gepassioneerde onderwijsprofessional die gelooft in de kracht van positieve relaties in de klas? Wil je jouw pedagogische vaardigheden op een eenvoudige manier aanscherpen? Bekijk dan de opname van de eerste Doorloopjes-DigiDate over Gedrag en Relaties.

Giel Kessels en Nathanja Schreuder deelden hun ervaring met en suggesties over de Doorloopjes Positieve relaties, De les beginnen, en Overgangsmomenten in de DigiDate Gedrag en relaties. Je wilt geen politie-agent zijn in de klas, hoe voorkom je dat het toch zo ver komt? Je wilt wel een veilige en fijne relatie met alle leerlingen (of studenten) zodat er een sfeer ontstaat waarin ieder kan leren en ontwikkelen.

Wie zijn Giel en Nathanja?

Giel Kessels en Nathanja Schreuder zijn doorgewinterde onderwijsexperts. Giel is docent automotive in het MBO en bestuurslid beroepsvereniging MBO. Als buitenpromovendus verdiept hij zich in motivatie voor toetsen, waar een goede relatie tussen docent en student natuurlijk hard voor nodig is. Nathanja is actief in en voor het PO. Zij helpt leraren om te gaan met ongewenst gedrag van leerlingen. Dat doet ze vanuit de gedachte dat zij die minder last ervaren, positievere relaties met hun leerlingen kunnen opbouwen.

Meer lezen over Giel en Nathanja? Lees het blog Met knikkende knietjes naar de eerste date?

Trainers in deze webinar:

Nathanja Schreuder

Specialist Klasse(n)Kracht

Giel Kessels

Docent automotive en bestuurslid beroepsvereniging mbo

Relevante doorloopjes

positieve relatie

Thema 01: Gedrag & Relaties

Boek 1 | Pagina 36

Thema 01: Gedrag & Relaties

Boek 2 | Pagina 38

DL2-OVERGANGSMOMENTEN-uitgelicht

Thema 01: Gedrag & Relaties

Boek 2 | Pagina 46