Loading Digidates
voor leraren, docenten en andere onderwijsprofessionals
door Lennart van der Meulen (PO) en Golan Muhyaldin (MBO)
wanneer woensdag 29 mei om 15.30 uur of 19.00 uur
hoe online bijeenkomst waarin je actief aan de slag gaat
kosten helemaal gratis
aanmelden onderaan deze pagina

Je eigen lessen ontwerpen. Ga er maar aan zitten. Het kan echt een hele klus zijn om een logisch samenhangend programma te maken waarbij de ene les op de andere aansluit en je rekening houdt met de interesses van je studenten of leerlingen. En ondertussen moeten er natuurlijk nog duizend andere dingen gebeuren. De verleiding om puur op methodes te varen is heel groot. Maar lesgeven is natuurlijk zoveel méér dan voorgekauwde programma’tjes afdraaien…

Werk jij ook graag zelf aan je curriculumontwerp? Ben je benieuwd naar ervaringen en tips van experts daarbij? Doe dan mee aan deze DigiDate DE POWER VAN SLIM LESONTWERP! Golan Muhyaldin (MBO) en Lennart van der Meulen (PO) delen hun expertise door drie Doorloopjes met ons te behandelen.

  1. Het Doorloopje ‘Geef les voor de top’ helpt je om bij het ontwerpen uit te gaan van de sterkere studenten of leerlingen, zonder de anderen uit het oog te verliezen.
  2. Het Doorloopje ‘Vakoverstijgende projecten’ informeert over het vormgeven van één lessenproject waarin verschillende didactieken (vakken) aan bod komen. Wat zijn handigheidjes daarbij, waar moet je rekening mee houden?
  3. Het Doorloopje ‘Vermeng kennis en ervaring’ gaat in op de praktische vaardigheden. Leren over hoe je een gedicht voordraagt, gaat pas echt lukken als je het gewoon doet. Ook voor de ontwikkeling van praktische vaardigheden moet ruimte zijn in je curriculum.

Met aandacht je eigen lessen ontwerpen op een handige en efficiënte manier komt je eigen werkplezier ten goede en zorgt voor lessen met betekenis en dus een hogere leeropbrengst. 

Meedoen aan de DigiDate (voorheen bekend als webinar) is helemaal gratis en voor niks. Weet je niet zeker of je er bij kunt zijn? Meld je dan toch aan zodat je na afloop de terugkijklink in je mail ontvangt. 

Golan Muhyaldin

Teacher Trainer & Founder @Unify Horizons

Lennart van der Meulen

Leraar basisonderwijs bij Laurentius Stichting

AANMELDEN DIGIDATE 29 MEI 2024

Meld je gratis aan voor de DigiDate van 15.30 uur of 19.00 uur.

Gratis meedoen

Reserveer hier je plek voor hde Digidate over curriculumontwerp op woensdag 29 mei om 15.30 uur

58 Gaat
Laat weten of je gaat

DigiDate: curriculumontwerp (avond)

Reserveer hier je plek voor de Digidate over curriculumontwerp op woensdag 29 mei om 19.00 uur

45 Gaat
Laat weten of je gaat
Go to Top